Outlander - Az idegen

Legközelebb adásban: Május 30, Kedd

Ekkor lesz legközelebb Outlander - Az idegen

close
Május 30, Kedd
Outlander 109 - The Reckoning
1. évad
9. epizód
Május 31, Szerda
Outlander 109 - The Reckoning
1. évad
9. epizód
Május 31, Szerda
Outlander 110 - By The Pricking Of My Thumbs
1. évad
10. epizód
Június 1, Csütörtök
Outlander 110 - By The Pricking Of My Thumbs
1. évad
10. epizód
Június 1, Csütörtök
Outlander 111 - The Devil's Mark
1. évad
11. epizód
Outlander

Tartalom

1945-öt írunk. A világháborút követően a Randall házaspár Inverness környékére utazik nyaralni. Claire a harcok alatt hadiápolónőként dolgozott, férje, Frank hírszerző volt, így a háború hosszú évei alatt alig látták egymást. A házaspár nyaralása alatt megtekinti a környék egyik különlegességét, a misztikus állóköveket, ahol a helyiek egy druida szertartást is előadnak a nézőknek.

Másnap Claire a rituálé helyszínén furcsa hangokat hall kiszűrődni az egyik kőből és kíváncsian megérinti a követ. A következő pillanatban a földön fekve ébred, puskaropogás közepette. Rá kell döbbennie, hogy ismeretlen erők a múltba sodorták, 1743-ba, a háború dúlta Skóciába. Hamarosan megismeri az ifjú skót harcost, Jamie Frasert, akibe bele is szeret és klánjának oldalán veszt részt az angolok elleni harcokban.

Mindeközben azonban sem múltját, sem férjét nem felejti el és folyamatosan őrlődik a szívében támadt új szenvedély és férje iránt érzett hűsége között.

A történelmi háttérrel átitatott romantikus kalandsorozat igazi csemege a műfaj kedvelőinek. A film Diana Glabadon azonos című nagysikerű regénysorozatán alapszik, amely nemcsak a New York Times Best Sellere lett, de a kritikusok javának elismerését is elnyerte.

Kövess minket