Troll a konyhában

minden hétköznap 19:30

Troll a konyhában 2. évad

Tartalom

Troll a konyhában 2. évad – szabotázs magas lángon

Magyarország közkedvelt kulináris krimije március 6-án 19:30-kor új évaddal tér vissza, amely a konyhai bűnözés rajongóinak nagy örömére ezúttal 6 hétig és hosszabb – több mint egy órás – epizódokkal fut majd a VIASAT3-on. Minden héten 6-6 celeb ragad fakanalat azzal az eltökélt céllal, hogy minél nagyobb összeget vigyen haza az 1 millió forintos heti csapatkasszából. A fordulatos műsorban a versenyzők nemcsak a főzőtudományukat villantják meg, de nyomozóként és trollként is helyt kell állniuk, hiszen minden nap lesz valaki, aki titkos küldetésre indul: a troll feladata, hogy szabotálja a döntőbíró, Wossala Rozina elé kerülő ételeket, méghozzá lebukás nélkül, a többiek megtévesztésével, vagy akár más gyanúba keverésével.

Ha Rozina a kóstolás után ehetetlennek minősíti az ételt, vagy úgy ítéli meg, hogy a tányér gazdái valamilyen más okból nem teljesítették a feladatot, a fogás értéke a troll kasszába vándorol, de a pénzt csak akkor kapja meg, ha a nap végéig titok marad a kiléte. Ha viszont a többieknek sikerül lebuktatnia, a díj közöttük oszlik el.

A nyomozás azonban nem lesz olyan egyszerű, hiszen Feri mindent megtesz, hogy összekuszálja a szálakat, néhány játékos főzőtudása pedig olyan hiányos, hogy könnyen összetévesztik őket a trollal.

Az új évadban ráadásul fokozódik az izgalom: a versenyzők már az első főzés után elmondhatják, kire gyanakodnak, péntekenként duplázódik a csapatkassza, és számos vicces feladat vár majd a csapatra, hogy még nehezebb legyen a dolguk.

Örülök, hogy Ferivel folytathatjuk a közös nyomozást, bár bevallom, a kóstoláshoz az előző évad trollkodásai után minden bátorságomat össze kell szedjem” – mondta nevetve Wossala Rozina, a műsor döntőbírója. „Kíváncsian várom, mivel állnak elő most a játékosok, de nem titok, hogy Ferivel ellentétben én most is azért drukkolok, hogy távol tartsák a troll kezeit az ételektől. Az új évadban két gyanúsítás is lesz, talán ez megkönnyíti majd a trollvadászatot, a hosszabb epizódok pedig még több nyomozást és izgalmat jelentenek” – tette hozzá.

Kövess minket