Lakástalkshow

lab_8802_resize

Tartalom

Ismét visszatér a képernyőre Lovász László közkedvelt beszélgetős műsora a Lakástalkshow, amelyben hazai sztárok osztanak meg korábban még nem hallott részleteket magánéletükről és hivatásukról egyaránt. A harmadik évad 30 epizódjában olyan hírességek tűnnek majd fel, mint Liptai Claudia, Sebestyén Balázs, Vasvári Vivien és még sokan mások. A beszélgetések a Sony Max-on premierelnek, de a késő esti műsorsávban visszanézhetőek lesznek a VIASAT3 műsorán és természetesen a VIASAT3 online felületein is.

A Lakástalkshow harmadik évadában ismét közkedvelt hazai színészek, énekesek és humoristák mesélnek magukról, ezúttal sem a megszokott rutinválaszokat adva. A műsort egy lakásban, távirányított kamerákkal rögzítik, az interjú ideje alatt pedig kizárólag a vendég és a műsorvezető tartózkodik a helyiségben, hogy még inkább megnyíljanak a hazai hírességek. Az idei évadban feltűnik majd Liptai Claudia, Sebestyén Balázs, Vasvári Vivien, Trokán Péter, Gáspár Kata, Palya Bea, Osvárt Andrea, Gundel Takács Gábor, Szujó Zoltán és még sokan mások.

A műsor házigazdája továbbra is az ismert műsorvezető, Lovász László, aki 2012 óta vezeti a korábban interneten látható, majd 2017-től a Sony csatornáin futó műsort. Az idei év különleges, hiszen az online és tévés epizódok száma eléri a százas álomhatárt.

Nézd vissza a teljes epizódokat a VIASAT Playen!

Lakástalkshow 1. évad 1. rész - Alföldi Róbert
Lakástalkshow 2. évad 7. rész - Gáspár Laci
Lakástalkshow 2. évad 18. rész - Ónodi Eszter
Lakástalkshow 3. évad 6. rész - Mészáros András és K...
Lakástalkshow 3. évad 19. rész - Csonka András és Pe...
Lakástalkshow 1. évad 6. rész - Fenyő Iván
Lakástalkshow - december 4-től a VIASAT3 műsorán!
Lakástalkshow Extra - Kamunak tartja a playbacket Gá...
Lakástalkshow 2. évad 13. rész - Pásztor Anna

Kövess minket